دریافت فایل با موضوع{دانلود پاورپوینت تغذیه در دوران بارداری 37 اسلاید}

در این پست قصد معرفی فایل دانلود پاورپوینت تغذیه در دوران بارداری 37 اسلاید را داریم با ما همراه باشید.دانلود تغذیه در دوران بارداری 37 اسلاید,تحقیق تغذیه در دوران بارداری 37 اسلاید,مقاله تغذیه در دوران بارداری 37 اسلاید,تغذیه در دوران بارداری 37 اسلاید
دانلود پاورپوینت تغذیه در دوران بارداری 37 اسلاید|40106828|qe

قسمتی از محتوی ورد

تعداد اسلاید : 37 صفحه

تغذیه در دوران بارداری تهیه و ارائه: ملیحه علی آبادی كارشناس ارشد تغذیه مقدمه از آنجایی که حرکت در جاده تندرستی مدیون بذل توجه و دقت از همان لحظه های نخستین زندگی انسان یعنی از اوایل دوران جنینی است اهمیت دوران بارداری بر همگان روشن می گردد.
یکی از مهمترین و اصلیترین نکات در این دوران تغذیه مادر باردار می باشد زیرا رشد و نمو کامل جنین رابطه تنگاتنگی با تغذیه مادر داشته تامین نیاز های او با دریافت مواد مغذی مادر عجین شده تنها راه بر آوردن نیاز های انرژی و ساختاری او به واسطه جفت است.
مقدمه جنین رشد بسیار سریعی دارد و وزن او از یک گرم در 8 هفتگی به 3200 گرم در هفته چهلم می رسد.
جنین برای چنین رشدی احتیاج به انواع مواد مغذی دارد که باید از طریق تغذیه صحیح مادر تامین شود .
سوءتغذیه طولانی در دوران پیش از بارداری می تواند باعث سوءتغذیه جنین شود و در نتیجه ممکن است که وزن نوزاد هنگام تولد از حداقل قابل قبول ( 2500 گرم) کمتر باشد.
عوامل خطرزا در مرحله شروع بارداری سن کمتر از 18 یا بیشتر از 35 سال محرومیت اقتصادی اجتماعی یا فرهنگی خرافات و باورهای نادرست غذایی استعمال دخانیات به مقدار زیاد اعتیاد به مواد مخدر و مصرف الکل داشتن BMI بالاتر از 26 یا کمتر از 19.
8در اولین ملاقات بارداری سابقه بارداری های متعدد با فاصله کمتر از 3 سال از زایمان قبلی سابقه اختلالات دستگاه تولید مثل یا اختلالات باروری داشتن رژیم غذایی درمانی برای یک بیماری مزمن سیستمیک عوامل خطرزا طی مراقبت های بارداری افزایش وزن ناکافی افزایش زیاد وزن کم خونی متوسط یا شدید مراقبت های تغذیه ای از خانم های مبتلا به سوءتغذیه پیش از بارداری BMI<18.
5 : رعایت تنوع غذایی استفاده از غذاهای پر انرژی مثل عسل مربا و کره در وعده صبحانه استفاده از میان وعده هایی نظیر بیسکوییت کیک شیرینی شیر خرما میوه های تازه و خشک و انواع مغز ها استفاده بیشتر از نان وغلات استفاده از روغن زیتون در تهیه سالاد جهت تحریک اشتها از انواع چاشنی ها در تهیه غذاها استفاده شود.
مراقبت های تغذیه ای از خانم های مبتلا به سوءتغذیه پیش از بارداری BMI>25 : افزایش تعداد وعده های غذایی و کاهش حجم هر وعده داشتن ساعت ثابت برای صرف غذا در وعده های مختلف محدود کردن مصرف قند و شکر شیرینیجات نوشابه ها شربت ها و آب میوه های صنعتی استفاده از نان به جای برنج و ماکارونی استفاده از نان سبوس دار به جای نان های فانتزی استفاده بیشتر از حبوبات پخته مصرف لبنیات کم چرب گوشت کاملا لخم مرغ و ماهی بدون پوست خودداری از مصرف فرآورده های گوشتی پرچرب( سوسیس کالباس همبرگر کله پاچه و مغز) مراقبت های تغذیه ای از خانم های مبتلا به سوءتغذیه پیش از بارداری BMI>25 : استفاده از گوشت های سفید به جای قرمز محدودیت مصرف تخم مرغ سس سالاد کره خامه سرشیر و پنیر های پرچرب استفاده از میوه جات و سبزیجات بیشتر (خام) غذاها به صورت آب پز یا کبابی یا تنوری پرهیز از غذاهای سرخ کرده روغن مایع گیاهی محدودیت مصرف دانه های روغنی مثل گردو فندق بادام تنقلات کم ارزش یا پرچرب مثل آب نبات شکلات و چیپس اجتناب از غذاهای آماده و کنسروی نمک و غذاهاتی شور فعالیت بدنی متناسب با سن و شرایط جسمی حتی الامکان 30 دقی


مطالب دیگر:
📃تحقیق شهرستان سمنان📃تحقیق شهرستان میانه📃تحقیق صاعقه📃تحقیق ضریب تکاثری جهانگردی در اقتصاد ملی📃تحقیق فریمان📃تحقیق قریتین حسنجون و سید آباد📃تحقیق قنات میراث فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی📃كاربرد های سیستم اطلاعات جغرافیایی در شهرسازی و مدیریت شهری📃تحقیق کارهای صحرایی،ابزارها و وسایل موردنیاز و کارکرد صحیح با آنها📃تحقیق كاشفان فروتن آب📃تحقیق کرج📃تحقیق کردستان📃تحقیق کوهستان📃تحقیق گاز اوزون📃تحقیق گناباد📃تحقیق لایه بندی آب📃محدودیتها و پتانسیلهای اقلیمی استان خراسان رضوی- نیشابور📃پاورپوینت تئوریها و کاربردهای انگیزش در سازمان📃پاورپوینت گروهها در سازمان📃پاورپوینت موضوع رفتار سازمانی📃جزوه کامل و کاربردی محاسبات طراحی واحد تصفیه فاضلاب📃جزوه درس‎ ‎مهندسی‎ ‎آب‎ ‎و‎ ‎فاضلاب📃جزوه بسیار کاربردی بازرسی و کنترل کیفیت رنگ و سندبلاست و عایق📃تاثیر ورزش بر افسردگی📃استانداردهای کشاورزی ارگانیک